Οδηγίες για υποψήφιες (αγχωμένες ή μη) νύφες

stress

Κάνοντας μια έρευνα στο Internet υπάρχουν άπειρες εικόνες νυφικών που θα σας αρέσουν, δεν σημαίνει όμως ότι θα σας πηγαίνουν. Πρέπει να επικεντρωθείτε στους τύπους των νυφικών που ταιριάζουν στην σιλουέτα σας, περισσότερο και λιγότερο, στην εικόνα του νυφικού που έχετε στο μυαλό σας.

Πχ. Μια χυμώδης γυναίκα δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα στενό νυφικό ή μια γυναίκα με πλούσιο μπούστο, να βάλει ένα ανοιχτό ντεκολτέ, ( δεν θα την άφηνε ο παπάς να μπει ούτε στο προαύλιο ). Γι αυτό λοιπόν, πρέπει να δεχτείτε, αυτό που θα σας προτείνουν οι ειδικοί. Ασφαλώς η γνώμη σας μετράει και η τελική επιλογή είναι δική σας. Όμως ένα έμπειρο μάτι θα μπορέσει, να σας δώσει τα φώτα του.

Οτιδήποτε κλασικό είναι και ασφαλές, γιατί η μόδα αλλάζει και μια τάση που είναι στη μόδα τώρα του χρόνου μπορεί να είναι kits. Οι φωτογραφίες του γάμου όμως θα μείνουν για πάντα και θα σας γεμίζουν με δάκρυα, που δεν θα είναι από συγκίνηση.

Να Δοκιμάσετε αρκετά νυφικά, αποφεύγοντας όμως να δοκιμάσετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Γιατί θα μπερδεύεστε, Θα απογοητεύεστε και δεν θα νιώθετε πότε σίγουρες, ούτε για το νυφικό, ακόμη και αν σας αρέσει, ούτε για τον εαυτό σας.

Στα ραντεβού που θα κλείνετε, θα πηγαίνετε με αυτούς που σας αγαπάνε πολύ και σας ξέρουν πιο καλά από ότι ξέρετε εσείς τον εαυτό σας και σε όλα τα ραντεβού, πάντα και μόνο, με τους ίδιους ανθρώπους, γιατί έχουν δει και τις προηγούμενες εικόνες σας με νυφικό και έχουν να συγκρίνουν. Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε με “συνοδεία”, όσο περισσότεροι, πιο πολλές γνώμες και το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό…

Δεν πηγαίνουμε για πρόβες πότε μετά από το γυμναστήριο, με μαλλιά ατημέλητα και απεριποίητα. Πάντα με όμορφα μαλλιά και ελαφρύ μακιγιάζ και κυρίως με μπεζ εσώρουχα, ούτε φούξια, ούτε πράσινα.

Την ημέρα του γάμου σας δεν θα είστε ακίνητη μπροστά σε έναν καθρέφτη, θα καθίσετε, θα μπείτε, θα βγείτε από το αυτοκίνητο, θα περπατήσετε, θα χορέψετε το νυφικό, θα πρέπει να το ελέγχετε εσείς και όχι αυτό εσάς. Θα πρέπει να είναι άνετο και ελαφρύ, θα πρέπει να μπορείτε να το χειρίζεστε και να το απολαύσετε μέχρι το τέλος της βραδιάς.

in-disper.jpg     Η διαδικασία επιλογής του νυφικού σας, δεν χρειάζεται να είναι μια στρεσογόνος περίοδος της ζωής σας, που περιμένετε πως και πως να τελειώσει, για να ηρεμήσετε. Πρέπει να είναι μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους, που εύχομαι να είναι μόνο για μια φορά και να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις, γιατί δεν έχει τόσο σημασία “ο προορισμός”, αλλά το ταξίδι που θα κάνετε για να φτάσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *